Valbom´s Pavilion is complete

13 junho 2017 / CJR

The CJR finished the rehabilitation project of the High School's Pavilion of Valbom, after 90 days of work.

The objective of the intervention was to improve comfort and use by students and local sports associations, as well as to improve the energy efficiency of the facilities.

Renewal mainly focused on facade cladding with capoto system, replacement of translucent roofing panels, placement of solar panels and more efficient luminaires, double glazed window frames, replacement of water supply networks, natural gas connection and integral replacement of Sports floor, in addition to the general rehabilitation of coatings and equipment.

 

 

Share this news:
Back to News
x
Our website uses cookies to help improve your user experience. By using the Web site, you confirm that you accept their use. We hope you agree. Cookie Use Policy.